Palvelut

Palvelut


Kuntotuplalla keskitytään voimaan, kestävyyteen ja aktiiviseen elämäntapaan. Paras lopputulos saadaan, kun otetaan huomioon harjoittelun lisäksi syöminen ja palautuminen. Tästä rakentuu kaikin puolin vahvempi elämä. Lue blogista lisää.


Alta löydät yleisimmät valmennuspaketit.


Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään sinulle sopivin ratkaisu.

 Kuntotuplan jäsenyys

Kuntotuplan jäsenenä treenaat PT Willen kanssa kaksi kertaa viikossa Kuntotuplan omalla ''Pajalla'' Punavuoressa. Valmennus siis keskittyy viikoittaisen voimaharjoittelun ympärille, jonka lisäksi mietitään syöminen, palautuminen ja muu tavoitettasi tukeva liikunta mukaan kuvioon.


Jäsenyys kaikista kattavin paketti ja Kuntotuplan toiminnan ydin. Jäsenenä sinulla on valmentajan opetus, ohjelmointi, seuranta ja tuki. Säännöllisen ja järkevän tekemisen kautta sinulla on paras mahdollisuus onnistua tavoitteesi toteuttamisessa.

4 viikon jäsenyys 349€ (sis. alv 24%)Kertakortit

Hanki itsellesi Kuntotuplan kertakortti, kun haluat treenata ohjatusti, mutta joustavammin. Käytät tapaamiset oman tarpeen mukaan, ilman viikko, tai kuukausi sitoutumista. Treeneissä hiotaan tekniikat kuntoon ja tehdään saliharjoittelusta simppeliä, tehokasta ja kivaa.


Sopii hyvin myös voimaharjoittelua aloitteleville, jolloin on tärkeää päästä turvallisesti liikkeelle tekemään selkeää, tehokasta salitreeniä.


Treenistartti - 5 tapaamista 479€ (sis. alv 24%)

Tuplaa kuntosi - 10 tapaamista 699€ (sis. alv 24%)Kohti muutosta

Mikään ei muutu, jos mikään ei muutu. Kuntotuplan muutosvalmennuksessa saat tukea oman elämäntaparemontin kanssa. Suunnittelet PT Willen kanssa uudet rutiinit arkeen ottaen huomioon syömisen, liikunnan ja palautumisen. Tapaat valmentajan kanssa ensimmäisen kuukauden aikana tiheämmin, niin saadaan homma käyntiin.


  • Kartoitetaan lähtötilanne
  • Laaditaan suunnitelma
  • Toteutetaan
  • Seurataan


Tämä valmennus toimii myös etänä.


Muutos 3kk (8 tapaamista) 299€/kk (sis. alv 24%)

Muutos 6kk (16 tapaamista) 249€/kk (sis. alv 24%)


Kestävyysvalmennus

Onko juoksu, pyöräily tai vaikka triathlon tavoitteena? Valmennus PT Willen kanssa rakentuu järkevästi peruskunnon päälle, joilla luodaan kestävä pohja kovallekkin tekemiselle. Valmennuskauden pituus sovitaan aina tavoitteen mukaan.

Peruspakettiin kuuluu tapaaminen kerran kuukaudessa, tavoitteen mukainen viikko-ohjelmointi (TrainingPeaks/Google Sheets), seuranta ja puhelintuki.


Tämä valmennus toimii myös etänä.


Peruspaketti 149€ kk (sis. alv 24%)

Lisätapaamiset 69€ kerta (sis. alv 24%)Seuraa Kuntotuplaa myös sosiaalisessa mediassa!