Willen tarina

Willen tarina


Nimi on Wille Wahlberg ja synnyinvuosi 1979. Olen Kuntotuplan perustaja ja yrityksen nimissä toimin personal trainerina, sekä ravintovalmentajana. Kipinä tähän työhön syttyi oman elämäntaparemontin myötä, ja johti Kuntotuplan syntyyn.


Havahduin itse kesällä 2009 oman kuntoni ja hyvinvointini rapistumiseen. Tämä tilanne oli päässyt salakavalasti hiipimään vuosien kuluessa huonojen elintapojen saattelemana. Kolmekymmpisten kynnyksellä painoa oli liikaa, kunto huono ja järkevä syöminen hukassa. Aluksi tein pieniä muutoksia keittiön puolella, joilla huomasin olevan paljon vaikutusta. Olin iltasyöppö, joten avainasemassa oli tämän hillintä! Lisäsin myös liikuntaa kävelemällä lenkkiä, johon löysin musiikista motivaatiota, sillä tunnin lenkki meni nopeasti uuteen levyyn tutustuessa.. Painonlaskun myötä sain yhä enemmän motivaatiota ylläpitää uutta elämäntapaa. Tämä vaati kurinalaisuutta, mutta konkreettiset tulokset ja varsinkin oman olon paraneminen veivät eteenpäin. Vuoden päästä olin uusi ihminen! Painoa oli pudonnut 50kg ja tuntui että olin saanut takaisin 20-vuotiaan energisyyden.


Tästä sitten syttyi into kestävyysurheiluun ja omien rajojen testaamiseen. Olin huomannut miten hyvin pysytyin kävelemään pitkiäkin matkoja, joten seuraavaksi halusin kokeilla juoksua. Juoksun vastapainoksi hankin polkupyörän ja pari vuotta menikin näiden kahden lajin tasapainossa, kunnes löysin itseni uimakoulusta ja kovaa vauhtia matkalla kohti ensimmäistä triathlon-kilpailuani. Tämä laji vei täysin mukanaan ja sen parissa menikin useampi vuosi. Sain hienoja itseni voittamisen kokemuksia ja rajojeni testaamista.


Tämä innostus ajoi minut myös ylirasitustilaan, joka pakotti miettimään omaa tekemistä uudelleen. Ilmeisesti kovaa kokoajan ei ole kestävän kehityksen kannalta toimiva strategia. Parasta tässä on kumminkin ollut pakottava tarve järkevöittää omaa harjoittelua, eikä mennä sokkona into edellä, Työn kannalta oppi on ollut kallisarvoisen tärkeää, jotta osaan valmentaa järkevästi, turvallisesti ja keskittyen perusasioihin, joilla on isoin merkitys oman kehityksen kannalta, välttäen turhaa kuormitusta.


Nyt kannustan ihmisiä ottamaan oman jaksamisen hallintaan ja uskomaan omaan potentiaaliin. Panostetaan säännölliseen, tietoiseen, sekä ennen kaikkea mieluisaan tekemiseen! Ryhtiä elämään liikunnan ja fiksun syömisen avulla! Valmennuksissani keskityn yleisen hyvinvoinnin, sekä suorituskyvyn parantamiseen, jolloin mennään energisenä kohti tavoitetta. Mikäli tavoitteesi on elämäntapamuutos, painonpudotus, tai kilpailusuoritus on kokonaisuudella tärkeä merkitys, jotta päästään ehjänä perille!


Aloitetaan projektisi askel kerrallaan!

 

Kuuntele Willen tarina podcastista.

Yhteisyössä W8 Podcast

Koulutus


Olen suorittanut Hyvinvointivalmentaja-, Kuntosalivalmentaja, Personal Trainer, Voimavalmentaja-, sekä Ravintovalmentaja-tutkinnot Trainer4you: lla. Tämän lisäksi olen itsenäisesti opiskellut, sekä jatkuvasti opiskelen uutta liittyen liikuntaan, ravintoon, sekä yleiseen hyvinvointiin. Olen myös suorittanut liiketalouden BBA-tutkinnon.

Seuraa Kuntotuplaa myös sosiaalisessa mediassa!