Palvelut

Palvelut

Tästä löydät yleisimmät paketit ja hinnoittelut. Älä epäröi ottaa yhteyttä, vastaan mielelläni kysymyksiisi ja kerron lisää Kuntotuplan toiminnasta!


Kuntotuplan jäsenyys 1kk

Jäsenyys on paras tapa saada valmennuksesta kaikki irti ja päästä kiinni tavoitteisiin! Jäsenyydellä tapaat valmentajan 8 kertaa kuukaudessa. Tapaamiset ovat treeniä, ravinto-ohjausta, tai suunnittelua. Hyvään kokonaisuuteen kuuluvat nämä kaikki, niin saadaan homma kulkemaan, etkä jää yksin ongelmien kanssa!


Hinta 359€ (sis. Alv 24%)

Treenistartti 5X

Ohjattu aloitus harjoitteluun, jossa treenaat viisi kertaa Kuntotuplan omalla salilla. Tämä on sinulle, kun haluat päästä kiinni harjoitteluun, tai hioa vaikka tietyn liikkeen tekniikkaa.


Hinta 479€ (sis. Alv 24%)

Tuplaa Kuntosi 10X

Treenaat ohjatusti Kuntotuplan omalla salilla. Nämä treenit eivät ole kuukausi, tai viikkosidonnaisia, joten saat käydä treenamassa sinun aikataulusi mukaisesti. Treeneissä hiotaan tekniikat kuntoon ja tehdään saliharjoittelusta simppeliä, tehokasta ja kivaa!


Hinta 799€ (sis. Alv 24%)


Ravintostartti 3X

Sinun aloitus tietoiseen ja hyviin tapoihin perustuvaan syömiseen. Kartoitetaan yhdessä lähtötilanne ja löydetään sinulle toimivat ratkaisut. Sisältää 3 tapaamista valmentajan kanssa.


Hinta 499€ (sis. Alv 24%)

Seuraa Kuntotuplaa myös sosiaalisessa mediassa!