Palvelut

Tämä on sinulle, kun haluat panostaa omaan hyvinvointiin, suorituskykyyn ja ennen kaikkea paremman kunnon tuomaan hyvään fiilikseen! Kuntotuplan Personal Trainer-paketti pitäää sisällään lähtötilanteen kartoituksen, tavoitteiden asettamisen, ohjauksen, sekä seurannan. Tapaat valmentajan kanssa kerran viikossa treenien merkeissä, jolloin tekeminen on turvallista ja sopivan haastavaa. Tähän kuuluu myös ravinto-ohjaus, jossa suunnitellaan sinulle kestävä, tietoinen ja tapoihin perustuva fiksu syöminen.


Hinta 349€ / kk

(sis. alv 24%)

Treenaat ohjatusti Kuntotuplan omalla salilla. Nopea tapa aloittaa sinun tarkoituksia tukeva salitreeni. Treeneissä hiotaan tekniikat kuntoon ja tehdään saliharjoittelusta simppeliä, tehokasta ja kivaa!

  • 5 treeniä 449€
  • 10 treeniä 699€

                (sis. alv 24%)

Ravinto on meille elintärkeää, mutta se on myös paljon muutakin. Syöminen osa arkea, sekä juhlaa ja siihen voi liittyä paljon tunnelautauksia. Kuntotuplalla tehdään syöminen kestämään elämän mutkissa panostamalla tavanmuodostukseen, säännöllisyyteen ja tietoiseen syömiseen, unohtamatta rentoutta!


Startti-paketti pitää sisällään viisi tapaamista valmentajan kanssa.


  • Hinta 479€

               (sis. alv 24%)

Seuraa Kuntotuplaa myös sosiaalisessa mediassa!

Palvelut