Palvelut

Palvelut

Kuntotuplalla keskittytään kokonaisvaltaiseen Personal Trainingiin, jossa laitetaan elämä remonttiin hyvällä tavalla ja parannetaan syömistä, voimaa ja kestävyyttä. Lopputulos on kaikin puolin vahvempi ihminen!


Tästä löydät yleisimmät paketit ja hinnoittelut.


Älä epäröi ottaa yhteyttä, vastaan mielelläni kysymyksiisi ja kerron lisää Kuntotuplan toiminnasta!


Kuntotuplan jäsenyys

Elämäntapamuutos ei ole laihdutuskuuri, tai 5viikon treenihaaste, vaan pysyvä lopetus lihomiselle! Avainsanoina rutiinit ja säännöllisyys. Sama pätee harjoitteluun. Ei pikavoittoja, vaan selkeetä tekemistä kohti parempaa kuntoa ja vahvempaa ihmistä!


Kuntotuplan Jäsenyys on valmennusta sinun tavoitteisiin. Jäsenyydellä tapaat valmentajan viikoittain Kuntotuplan omalla salilla Punavuoressa, jonka avulla sinun projektissa edetään järjestelmällisesti:


  1. Kartoitetaan lähtötilanne
  2. Laaditaan tavoitteet
  3. Lähdetään toteuttamaan
  4. Seurataan edistymistä!


Mikä estää sinua onnistumasta?


1kk hinta 349€ (sis. Alv 24%)

Kuntotuplan Treenikortit

Hanki itsellesi Kuntotuplan Treenikortti, kun haluat treenata ohjatusti, mutta joustavammin, ilman viikko, tai kuukausi sitoutumista. Treeneissä hiotaan tekniikat kuntoon ja tehdään saliharjoittelusta simppeliä, tehokasta ja kivaa!


Sopii hyvin voimaharjoittelua aloitteleville, jolloin on tärkeää päästä turvallisesti liikkeelle tekemään selkeää, tehokasta salitreeniä!


10X hinta 699€ (sis. Alv 24%)

5X hinta 479€ (sis. Alv 24%)


Seuraa Kuntotuplaa myös sosiaalisessa mediassa!